Propoint. A matter of balance.

Loading

Propoint


Uppdragsgivare:
Propoint - Företaget är en framgångsrik tillverkare och underleverantör av elektronikprodukter för en mängd olika krävande företag och branscher. Propoint erbjuder allt från produktutveckling till högkvalitativ serieproduktion i sin toppmoderna fabrik i Kungsbacka. Företaget har 60 medarbetare och omsätter ca 100 MSEK. Uppdragsgivare på Propoint är VVD Claes Thulin.

 

Uppdraget:
Att ta ett grepp om Propoints kommunikation genom att först förtydliga varumärkets innehåll och löfte. Därefter utveckla och samordna alla kommunikationskanaler och -verktyg. Ny hemsida, som på ett tydligt och användarvänligt sätt kommunicerar verksamheten, togs fram. Mässkoncept och säljmaterial utvecklades och samordnades därefter.

 

Brandplanners roll:
Varumärkesrådgivare och ansvarig projektledare för genomförandet av hemsida samt utveckling av sälj- och marknadsmaterial.

 

Samarbetet:
Strategi & text Johan Belin. Design & foto Styrbjörn Lyberg. Bildbehandling & prepress Bosse Blom. Hemsida Kntnt.

Om Brandplanner:
”Brandplanner och Lännart har hjälpt oss att göra vår kommunikation till ett konkurrensmedel snarare än en huvudvärk och en evig punkt på att-göra-listan. Och på ett kostnadseffektivt och smart sätt.”


Claes Thulin, VVD Propoint

 

PROPOINT.SE