Innovatum. Världens bästa plats för framtidens bästa företag.

Loading

Innovatum


 

Uppdragsgivare:

Innovatums inkubator i Trollhättan är platsen där duktiga personer med nytänkande idéer får möjlighet att driva sitt företag under de första åren av utvecklingen. Här får företaget specialanpassat stöd genom rådgivning och coachning, tillgång till kompetens inom t.ex. ekonomi och juridik, samt tillgång till många nätverk och hjälp att hitta vägar till olika typer av finansiering.

 

Uppdraget:

Att med Brandplanners varumärkesprocess analysera och ge råd till StartUp bolag hos Innovatum. Brandplanner skall också hålla föreläsningar inom expertområdet och deltaga i panel och juryarbete.

 

Brandplanners roll:

Rådgivare och projektledare för StartUp bolagens initiala varumärkesarbete.

 

Samarbetet:

Kollegor i Innovatums projekt är i första hand Johan Belin, Strategi & copy och Claes Johansson Strategi och design.

 

Om Brandplanner

När man vill komma ett steg till, då är Lännart Nilsson och övriga teamet i Brandplanner de jag ringer. Att spegla sig själv är svårt. När vi som arbetat ihop ett tag skall bedöma oss själva blir det oftast fel. Att ta in erfarenhet och kunskap utifrån, med hjälp av intervjuer och workshop, är en stor hjälp för att komma till nästa position. Lännart har det som krävs för att utmana gamla sanningar som har passerat bäst före datum men som lever kvar av nostalgi och tradition. Brandplanner är idag en del av Startupmiljön på Innovatum, det får våra bolag till tillväxt genom att de gör rätt från början.

 

Jan Lindblom, Business Developer, StartUp Innovatum