Propoint. A matter of balance.

Loading

Propoint


Uppdragsgivare:
Propoint - Företaget är en framgångsrik tillverkare och underleverantör av elektronikprodukter för en mängd olika krävande företag och branscher. Propoint erbjuder allt från produktutveckling till högkvalitativ serieproduktion i sin toppmoderna fabrik i Kungsbacka. Företaget har 60 medarbetare och omsätter ca 100 MSEK. Uppdragsgivare på Propoint är vVD Claes Thulin.

 

Uppdraget:
Att ta ett grepp om Propoints kommunikation genom att först förtydliga varumärkets innehåll och löfte. Därefter utveckla och samordna alla kommunikationskanaler och verktyg. Ny hemsida, som på ett tydligt och användarvänligt sätt kommunicerar verksamheten, togs fram. Mässkoncept och säljmaterial utvecklades och samordnades därefter.

 

Brandplanners roll:
Varumärkesrådgivare och ansvarig projektledare för genomförandet av hemsida samt utveckling av sälj- och marknadsmaterial.

 

Samarbetet:
Strategi & text Johan Belin. Design & foto Styrbjörn Lyberg. Bildbehandling & prepress Bosse Blom. Hemsida Kntnt.

Om Brandplanner:
”Brandplanner och Lännart har hjälpt oss att göra vår kommunikation till ett konkurrensmedel snarare än en huvudvärk och en evig punkt på att-göra-listan. Och på ett kostnadseffektivt och smart sätt.”


Claes Thulin, vVD Propoint

 

PROPOINT.SE